1037, Budapest Bécsi utca 85.

+36-33-417-351

info@keszetel-egom.hu

Termékeink

Eredeti és az igazi magyar receptek felhasználásával

Aranygaluska

Magyar termék

Magyar nagymamák szeretete dobozba zárva! Kelt tészta cukrozott dióval sütve, vaníliamártással tálalva.

Használati utasítás:
A készétel tálcájának záró fóliáját 2-3 helyen szurkáljuk meg, és 700W teljesítményű mikrohullámú sütőben vagy 210°C-os sütőben legalább 3 percig melegítsük meg! Tárolás: 0-4°C közötti hőmérsékleten hűtve. Felbontás után azonnal fogyasztandó!

Aranygaluska vanília öntettel 400g

 

összetevők:víz, tej, búzaliszt, dió, kristálycukor, margarin, vaníliaízű krémpor(cukor, módosított keményítő: dikeményítő foszfát, növényi zsír, emulgeálószer: zsírsavak mono és digliceridjeinek ecetsav észterei, nátrium – dihídrogén - foszfát, sovány tejpor, stabilizátor: dinátrium - difoszfát,karragén,glükózszirup,só,aroma,színezékek: E 104, E 110 ),

 citrom, élesztő, tojás, só, védőgázzal csomagolva.

Allergén anyagok:tej,glutén,tojás. Nyomokban földimogyorót és dióféléket tartalmazhat.

 

Átlagos tápérték tartalom

100g Termékben

1 adagban

Energiatartalom:

717 kJ / 173 kcal

4602 kJ / 1150 kcal

Fehérje:

4 g

16 g

Szénhidrát:

22 g

88 g

Cukor:

5,5 g

22 g

Zsír:

6,6 g

26,4 g

Rost:

0,2 g

0,8 g

 

Ételeinket minőségi alapanyagokból, adalék-, színezőanyag, és tartósítószer nélkül, korszerű konyhatechnológiával állítjuk elő, mely megfelel a HACCP élelmiszerbiztonsági rendszer követelményeinek. A korszerű konyhatechnológiának köszönhetően az étel nem veszít zamatából, ízében, illatában, színében, küllemében az ételre jellemző a fogyasztás pillanatáig.

 

Az ételtároló doboz alkalmas mikrohullámú sütőben való melegítésre, valamint az étel a dobozból közvetlenül is elfogyasztható.

 

Biztonsági figyelmeztetés:

Az ételeket a kézhezvétel után azonnal 0 - +4°C hőmérsékletű hűtőszekrénybe kell tenni, és fogyasztásig ott kell tárolni! Az ételek - amennyiben azok hűtve, előírásszerűen voltak tárolva - a csomagoláson feltüntetett időpontig fogyaszthatók.

 

Fogyasztás előtt az ételt alaposan át kell forrósítani a csomagoláson lévő utasítás szerint!

 

A csonthéjas gyümölcsöket tartalmazó ételekben előfordulhatnak magvak, illetve héjdarabok, a halas ételek tartalmazhatnak szálkát! A sérült, felpuffadt csomagolású, lejárt minőségmegőrzési idejű, illetve bármely az ételre nem jellemző tulajdonságú ételt ne fogyassza el!

További termékeink

Alföldi gulyásleves

Aranygaluska

Babsólet, főtt tojás, füstölt tarja