1037, Budapest Bécsi utca 85.

+36-33-417-351

info@keszetel-egom.hu

Termékeink

Eredeti és az igazi magyar receptek felhasználásával

Erdélyi rakott savanyú káposzta

Magyar termék

Savanyított káposzta, párolt rizs, fűszeres párolt darált sertéshús rétegezve, sütőben sütve. Tálaláskor tejföllel meglocsolva az igazi!

Használati utasítás:
A készétel tálcájának záró fóliáját 2-3 helyen szurkáljuk meg, és 700W teljesítményű mikrohullámú sütőben vagy 210°C-os sütőben legalább 3 percig melegítsük meg! Tárolás: 0-4°C közötti hőmérsékleten hűtve. Felbontás után azonnal fogyasztandó!

Erdélyi rakott káposzta 400g

 

összetevők:savanyított káposzta , paraszt kolbász 15%(  sertéshús ,sertésszalonna, sertésfejhús, konyhasó, fűszerek és fűszerkivonatok, szőlőcukor stabilizátor (E450) , antioxidáns(E301,E316), ízfokozó(E621), színezék (E180c,E120) nátrium nitrit, füst ), víz ,   

rizs , tejföl  vöröshagyma, lecsó (víz,paprika,sűrített paradicsom,cukor,étkezési só,sűrítőanyag: módosított kukoricakeményítő)étkezési sav: citromsav,napraforgóolaj, füstölt szalonna( sertés szalonna, só,nátrium nitrit, füst), só, fűszerek, védőgázzal csomagolva.

Allergén anyagok:tej. Nyomokban földimogyorót és dióféléket tartalmazhat.

 

Átlagos tápérték tartalom

100g Termékben

1 adagban

Energiatartalom:

577 kJ / 139 kcal

2310 kJ / 558 kcal

Fehérje:

4 g

12 g

Szénhidrát:

9 g

36 g

Cukor:

0 g

0 g

Zsír:

9 g

36 g

Rost:

0,5g

2 g

 

Ételeinket minőségi alapanyagokból, adalék-, színezőanyag, és tartósítószer nélkül, korszerű konyhatechnológiával állítjuk elő, mely megfelel a HACCP élelmiszerbiztonsági rendszer követelményeinek. A korszerű konyhatechnológiának köszönhetően az étel nem veszít zamatából, ízében, illatában, színében, küllemében az ételre jellemző a fogyasztás pillanatáig.

 

Az ételtároló doboz alkalmas mikrohullámú sütőben való melegítésre, valamint az étel a dobozból közvetlenül is elfogyasztható.

 

Biztonsági figyelmeztetés:

Az ételeket a kézhezvétel után azonnal 0 - +4°C hőmérsékletű hűtőszekrénybe kell tenni, és fogyasztásig ott kell tárolni! Az ételek - amennyiben azok hűtve, előírásszerűen voltak tárolva - a csomagoláson feltüntetett időpontig fogyaszthatók.

 

Fogyasztás előtt az ételt alaposan át kell forrósítani a csomagoláson lévő utasítás szerint!

 

A csonthéjas gyümölcsöket tartalmazó ételekben előfordulhatnak magvak, illetve héjdarabok, a halas ételek tartalmazhatnak szálkát! A sérült, felpuffadt csomagolású, lejárt minőség megőrzési idejű, illetve bármely az ételre nem jellemző tulajdonságú ételt ne fogyassza el!

További termékeink

Alföldi gulyásleves

Aranygaluska

Babsólet, főtt tojás, füstölt tarja